KADROMUZ

KANİ KADI - Okul Müdürü

1970 Yılında İstanbul´da doğdu. İlk okul tahsilinin bir kısmını memleketi Trabzon´un Maçka İlçesinde, bir kısmını da Beykoz İlçemizin Mehmet Emin Pulat Konak İlkokulunda gördü. Ortaokulu yine ilçemiz Anadoluhisarı Ortaokulunda, liseyi Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Lisesinde bitirdi. Lisans eğitimini 1993 yılında Bursa´da Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladı. Öğretmenliğe ilk defa 1995 yılında Diyarbakır´da Ergani Anadolu İmam Hatip Lisesinde meslek dersleri öğretmeni olarak başladı.Daha sonra İstanbul Beykoz´da 1999 yılından itibaren sırasıyla Beykoz Boğaziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Paşabahçe İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptı. 2003-2012 Yılları arasında okulumuzda müdür yardımcılığı görevinde bulundu. Bunun yaklaşık 1,5 yılında müdür vekilliği yaptı. 2014 yılında yeni açılan Beykoz İmam Hatip Ortaokulunun ilk kadrolu müdürü olarak göreve başladı. 2019 Yılında okulun kapatılmasıyla okuldaki görevi sona erdi. Aynı yıl içerisinde de daha önce görev yaptığı okulumuza müdür olarak atandı. Evli ve üç çocuk babasıdır.