Halide Edip İlkokulu
İncirköy Mah. Köyönü Cad . No.65 Beykoz/İSTANBUL

VİZYON

Öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, insan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı, bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen, topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak bir üst yönetime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayan, okullar arasında tercih edilen, nitelikli, ideal sayıda öğrencinin yararlandığı bir kurum olmak.

MİSYON

Bilgi toplumunun gereği öğrenen bir kurum olması ev kurumun kendine özgü bir vizyon ve misyonun belirlenmesi. Bilgi toplumunda okulumuzun ve çalışanların hızlı değişime başarıyla uyum sağlamaları hedeflenmektedir. Modern bir işletme gibi çalışıp öğrenci, veli, personel, öğretmen ve yöneticilerin memnun edilmesi. Çalışanların kendilerini yenileme ve geliştirmelerine imkân sağlayan tatminkâr programların olması. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerin performans değerlerinin sürekli ölçmekteyiz. Mevcut kaynakların etkin ve verimli kullanmak. Bilgi toplumunda uluslararası standartlarda ulaşabilmek için öğrenen bir organizasyon alt yapısının olması. Kurum içinde çalışan personel arasında olumlu ilişkileri geliştiren koordinasyonun olması. Kurum personeli arasında paylaşılan zengin ve güçlü bir kültür birikimi meydana getirmek .

BAŞARILAR

Satranç il birinciliği, Satranç ilçe birinciliği, İlçe Resim Yarışması birinciliği, İlçe İstiklal Marşı Yarışması üçüncülüğü.

İkili

08.00-12.25 / 12.50-17.15

İl merkezine 20,7 km, ilçe merkezine 1,3 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

41.1189298151823, 29.109027291470223 İncirköy Mah. Köyönü Cad. No:65 Beykoz/İstanbul

SATRANÇ TURNUVASI